Blog Başlık

  • Mayıs 11, 2022 MODA

    Son dönem trendi haline gelen kuşkusuz en önemli parçaların başında blazer ceketler gelmektedir. Dolapların kurtarıcısı olarak tanımlanan; bir çok  farklı tasarımları ve çeşitli renkleri bulunan kadın blazer ceketlerle cool bir tarz yakalayabilirsiniz. Maskülen bir havaya sahip olan ceketler, kesimi ve yapılan kombinleri ile maskülen görünümü kırıp kadınsı bir havaya bürünebilmektedir. Yapılan kombinlerle spor ve şık görünümü yakalayabidiğiniz gibi her mevsime uygun olabilecek kumaşlarla yapıldığından kullanımı oldukça yaygın hale gelmektedir. Blazer ceket kullanırken nelere dikkat etmeliyiz ve nasıl kombin yapmalıyız soruların cevaplarını sizler için hazırladık. Hadi birlikte blazer ceketlerle trend görünüm elde etmek için yazımızı inceleyelim.

    Kadın, moda, trend, fashion, blazer ceketler, retro, giyim, maskülen, aksesuar, kombin, elbise, gardırop, tasarım, ceket, tarz, cool
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

Alışveriş deneyiminizi geliştirmek, hizmetlerimizi sunmak, müşterilerin hizmetlerimizi nasıl kullandığını anlayarak iyileştirmeler yapabilmek ve ilgi alanlarına göre özelleştirilmiş reklamlar da dahil olmak üzere reklamları gösterebilmek için çerezler ve benzeri araçları kullanmaktayız. Onaylı üçüncü taraflar da bu araçları, reklam gösterimimizle bağlantılı olarak kullanır.