Yazın Vazgeçilmezi: Elbiseler!

Yazın Vazgeçilmezi: Elbiseler!

Her mevsimin vazgeçilmezi olan kadın elbise modelleri, giy-çık kolaylığı sunduğundan gardıropların olmazsa olmaz parçası. Yazın gelmesiyle de dolaplarda yer edinen elbiseler birçok kadının önceliği. Yaza uygun çiçekli, renkli, omuzu açık, yırtmaçlı ve rahatlık açısından oldukça kullanışlı olan elbise modelleri bu sezonun trendleri arasında.Yazın enerjisini canlı renklerle yakalamak isteyenler için elbiseler iyi bir seçenek olacaktır. Mini, midi ve maksi gibi her boydan seçenek olduğundan birçok kadına hitap etmekte ve tercih edilmektedir. Vücut tipine göre giyinildiğinde ve kombine uygun ayakkabı, çanta ve aksesuarlar tercih edildiğinde ise eşsiz bir görünüm yakalayabiliriz. Sizlerle son dönemin trendlerinden olan elbise modellerinin nasıl kombinlenmesi gerektiği üzerine bir yazı paylaşacağız. Haydi incelemeye...

 

                      

 

 

Yazın favorisi çiçek desenli elbiseler

 

Yazın gelişi elbiselere de yansıdı. Yazın rahatlığını ve şıklığını birbirinden farklı modellerle çiçek desen elbiselerde bulabilirsiniz. Kombinlenmesi dikkat isteyen çiçek desenli elbiseler, özel günler için topuklu ayakkabılarla günlük hayatta ise sandeletlerle kombinlenebilir, çanta olarak elbisenin rengine uygun küçük bir baget çanta tercih edilebilir. Özellikle çiçek desenli elbiseler, günlük kombinler için iyi bir seçenek olacaktır.

 

                      

 

 

Hareketli elbiseler

 

Yeni sezonda volanlı ve fırfırlı elbiseler, elbiseye hareketlilik katmak adına ilk sırayı alanlardan. Özellikle de vücut tipine göre giyinmek isteyenler için bu detaylar tam bir kurtarıcı. Yazlık elbise kombinini; hasır şapka, çanta ve sandaletler ile tamamlayabilirsiniz. Saçınızı ise detaya veya elbisenin yakasına göre şekillendirebilirsiniz.

 

                 

 

 

Etnik elbiseler

 

Çoğu kadın için yaz demek etnik elbise demek. Görünüş olarak oldukça farklı bir görünüm yakalamak isteyenler için etnik elbiseler doğru seçenek. Daha çok günlük kombinlerde tercih edilen etnik elbiseler hem rahatlığın hem de şıklığın adresi. Kombin açısından dikkat isteyen etnik elbiseler için aksesuar olarak sade şeyler tercih edilebilir. Ayakkabı tercihi ise sandaletten yana olabilir.

 

                     

 

 

Sizler için her zevke uygun olabilecek elbiseleri ele aldık.Vücut tipine uygun modeli ve yaz renklerini tercih ederek birbirinden güzel kombinler sağlayabilirsiniz. Her zevke hitap edecek yazlık elbise modelleri için www.butikburuc.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

                   

 

 

Etiketler: Kadın, moda, fashion, giyim, kombin, elbise, trend, gardırop, aksesuar, cool, tarz, ayakkabı, çanta, şapka, yaz
Haziran 01, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

Alışveriş deneyiminizi geliştirmek, hizmetlerimizi sunmak, müşterilerin hizmetlerimizi nasıl kullandığını anlayarak iyileştirmeler yapabilmek ve ilgi alanlarına göre özelleştirilmiş reklamlar da dahil olmak üzere reklamları gösterebilmek için çerezler ve benzeri araçları kullanmaktayız. Onaylı üçüncü taraflar da bu araçları, reklam gösterimimizle bağlantılı olarak kullanır.