Blog Başlık

  • Mayıs 17, 2022 GEZİ

    Türkiye konumu itibariyle birçok medeniyete ev sahipliği yapmış, köklü ve çeşitli  bir tarihin var oluşuna katkı sağlamıştır. Asya ile Avrupa’yı birbirine bağlayan en önemli geçiş güzergahlarından biri olduğundan stratejik olarak da oldukça önemli bir yere sahiptir. Dolayısıyla da sadece doğal güzellik olarak değil tarihsel birçok yapıya da ev sahipliği yaptığından turistik açıdan ilgi odağı bir ülke. Her bölgesinde ayrı güzellikleri olan Türkiye'nin elbette ki tüm yerlerini ele almayacağız. Başlıca yerlerini sizlerle paylaşıp, geri kalan yerleride siz meraklı gezginlerin keşfetmesini istiyoruz. Fakat her bölgeden yerler paylaşmaya özen göstereceğiz. Sizde sıkı bir gezgin ya da ülkemizdeki güzelliklerden haberdar olmak istiyorsanız gelin birlikte heyecan verici güzellikleri birlikte inceleyelim.
     

    Türkiye, gezi, tarihi güzellikler, doğal güzellikler, keşif, kültür, turist, gezgin, tatil, medeniyet, göl, deniz, şelale, kaplıcalar, kule, ada, vadi, kent, manastır, kapadokya,
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

Alışveriş deneyiminizi geliştirmek, hizmetlerimizi sunmak, müşterilerin hizmetlerimizi nasıl kullandığını anlayarak iyileştirmeler yapabilmek ve ilgi alanlarına göre özelleştirilmiş reklamlar da dahil olmak üzere reklamları gösterebilmek için çerezler ve benzeri araçları kullanmaktayız. Onaylı üçüncü taraflar da bu araçları, reklam gösterimimizle bağlantılı olarak kullanır.