Kadın Modasında Retro Rüzgarı: Blazer Ceketler

Kadın Modasında Retro Rüzgarı: Blazer Ceketler

Son dönem trendi haline gelen kuşkusuz en önemli parçaların başında blazer ceketler gelmektedir. Dolapların kurtarıcısı olarak tanımlanan; bir çok  farklı tasarımları ve çeşitli renkleri bulunan kadın blazer ceketlerle cool bir tarz yakalayabilirsiniz. Maskülen bir havaya sahip olan ceketler, kesimi ve yapılan kombinleri ile maskülen görünümü kırıp kadınsı bir havaya bürünebilmektedir. Yapılan kombinlerle spor ve şık görünümü yakalayabidiğiniz gibi her mevsime uygun olabilecek kumaşlarla yapıldığından kullanımı oldukça yaygın hale gelmektedir. Blazer ceket kullanırken nelere dikkat etmeliyiz ve nasıl kombin yapmalıyız soruların cevaplarını sizler için hazırladık. Hadi birlikte blazer ceketlerle trend görünüm elde etmek için yazımızı inceleyelim.

 

Blazer ceketler ile nasıl kombinler yapılmalı?

 

 Ceket ve kot pantolonun uyumu hemen her kadın tarafından tercih edilmekte ve beğenilmektedir. Spor ve şık kombinini iyi şekilde yansıtan bu ikili ile birlikte ceketin altına giyeceğiniz basic tişört, mevsime uygun ayakkabı ve şık aksesuarlarla dilediğiniz şıklığı tamamlayabilirsiniz. Bir diğer spor şık kombin ise yazın vazgeçilmez- lerinden olan şort ve ceket ikilisi. Ceketin altına askılı bir bluz, badi veya tişört giyinebilirsiniz. Spordan daha çok şık bir kombin elde etmek için ise tercihinizi topuklu ayakkabılardan yana kullanabilir, tamamen zevkinize göre aksesuarlarla tarzınızı belirleyebilirsiniz.

 

 

 

 İş hayatında veya özel günlerde takım pantolon ceket ya da etek ceket takımı tercih edebilirsiniz. Etek seçimi mini veya kalem etek formunda seçilirse oldukça şık bir görünüme kavuşmuş olursunuz. Ceketin altına ise iş yerinde kullanacağınız bir kombinse gömlek tercih edebilirsiniz. Özel bir davette de tercihinizi askılı bluzlardan yana kullanabilirsiniz. Ayakkabı olarakta şık topuklu ayakkabılar giyinebilirsiniz.

 

 

 Akım haline gelen ceket modelleri kadınlar tarafından ilgiyle karşılanıyor. Bu yüzden olacak ki ceket modellerinde birçok farklılığa gidildi. Özellikle de ceket elbiseler. Farklı stili ve kombin açısından oldukça rahat olan ceket elbiseler ilgiyle karşılandı. Seçeceğiniz aksesuarlar ve şık topuklu ayakabılarla istediğiniz şık görüntüyü tamamlayabilirsiniz. Birçok ceket modellerinin tasarımlarından bahsettik bunlardan biride kendiliğinden aksesuarlı ceketlerdir. Aksesuarlı olduklarından dolayı kombini tamamlamak kolay bir hal almış oluyor.

 

 

 

 

 Sizler için son dönemin trendlerinden olan birbirinden canlı renkleri ve tarzlarıyla blazer ceketlerin nasıl kombinlenmesi gerektiğine dair bir yazı hazırlamış olduk. Sizde trend görünüm yakalamak, tasarımı tamamen butik buruç'a ait olan blazer ceketler için www.butikburuc.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

 

 

Etiketler: Kadın, moda, trend, fashion, blazer ceketler, retro, giyim, maskülen, aksesuar, kombin, elbise, gardırop, tasarım, ceket, tarz, cool
Mayıs 11, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

Alışveriş deneyiminizi geliştirmek, hizmetlerimizi sunmak, müşterilerin hizmetlerimizi nasıl kullandığını anlayarak iyileştirmeler yapabilmek ve ilgi alanlarına göre özelleştirilmiş reklamlar da dahil olmak üzere reklamları gösterebilmek için çerezler ve benzeri araçları kullanmaktayız. Onaylı üçüncü taraflar da bu araçları, reklam gösterimimizle bağlantılı olarak kullanır.